teaser small

Vacatures vakantiewerk

De verschillende soorten vacatures op Mijnvakantiebaan.nl

Er staan op Mijnvakantiebaan.nl verschillende vacatures, op plaats en op vakgebied. In samenwerking met Uitzendbureau Attract zorgen wij als Mijnvakantiebaan.nl ervoor dat je bij alle vacatures terecht komt bij een goed en veilig bedrijf. Veder is bij alle vacatures vermeld om welke doelgroep het gaat, welk opleidingsniveau een eis is en om hoeveel uren het gaat.

Natuurlijk staat er ook een duidelijke omschrijving bij van wat je nou eigenlijk gaat doen bij het betreffende bedrijf. Zodat je nooit voor verrassingen komt te staan en het enige wat jij nog hoeft te doen is te reageren op vacatures die jou aanspreken!

Staat er geen vacature bij voor jou? Als nog iets aan Mijnvakantiebaan.nl gehad?

Staat jou droombaan er niet bij op Mijnvakantiebaan.nl? Wij hopen dat je dan alsnog iets aan onze site hebt gehad. Mijnvakantiebaan.nl is er namelijk niet alleen om jou aan een vakantie/bijbaan te helpen maar ook om te informeren en je te helpen bij een sollicitatie.

Bij ‘Help mij’ staan tips voor sollicitaties, wetten en regels waar je recht op hebt als je werkt, het loon dat je gaat verdienen en tips voor je werkkleding. Mijnvakantiebaan.nl is er dus zeker niet alleen om jongeren te helpen aan een vakantie- of bijbaan maar ook om jongeren te informeren waar zij recht op hebben als zij werken. Ook helpt Mijnvakantiebaan je om de perfecte sollicitatie neer te zetten, met sollicitatie tips en een uitleg hoe je in stappen een eenvoudig maar toch erg goede CV maakt.
Verder kun je op Mijnvakantiebaan.nl ook de leukste nieuwtjes lezen, deze zijn vaak erg leerzaam en passen goed in het kader van ‘ik zoek werk’.

Staat jou er geen baan tussen de vacatures die jou aanspreekt? Dan kun je ook een open sollicitatie opsturen. Andere bedrijven kunnen dan reageren op jou open sollicitatie en zo kun je hopelijk alsnog aan een bijbaan komen die je aanspreekt.

Bekijk hier de vacatures!