teaser small

Wat is Mijnvakantiebaan?

Mijnvakantiebaan.nl is er niet alleen om jou aan een vakantiebaan te helpen maar ook om jou aan informatie te voorzien over een vakantiebaan. Wij willen ervoor zorgen dat ook al staat niet de voor jou geschikte vacature op deze site, dat je toch veel aan het bezoeken van deze site hebt gehad.

In samenwerking met Uitzendbureau Attract proberen wij op deze site zoveel mogelijk vakantie- en bijbaantjes aan te bieden voor de jongeren door heel Nederland. We hopen dat onze keuze in vacatures uitgebreid genoeg is zodat er voor iedereen wel iets bij zit wat hij/zij leuk lijkt en ook te bereizen is. Ook kun je er bij Mijnvakantiebaan.nl bij elke vacature ervan uitgaan dat je op een goede en veilige werkplek terecht komt. Wij zorgen ervoor dat alle informatie over de banen in de vacatures vermeld staat zodat het enige wat jij nog hoeft te doen is reageren op de vacature(s) die jou aanspreken.

Mijnvakantiebaan.nl zorgt ervoor dat je direct in contact komt met interessante bedrijven waar je veel kunt leren, werkervaring kunt opdoen en natuurlijk een aardig zakcentje kunt verdienen die je misschien wel hard nodig hebt om dezelfde zomer nog op vakantie te kunnen gaan.

Schrijf je daarom nu in om je aan te melden voor onze website!

Uitzendbureau Attract
* verplichte velden
Inschrijven

 

 

Stuur een open sollicitatie Contact met Mijnvakantiebaan