teaser small

Bijbaan horeca Gelderland

Waarom in Gelderland?

Waarom zou je kiezen voor een baan in Gelderland? De logische reden zal zijn omdat je in Gelderland woont of in de buurt hiervan. Ook kan het zijn dat deze baan je zo erg aanspreekt dat je het ervoor over hebt om naar Gelderland te komen reizen.

De banen die worden aangeboden op Mijnvakantiebaan.nl komen vaak uit de provincies Utrecht, Overijssel en dus Gelderland. Dit is omdat Mijnvakantiebaan.nl samen werkt met Uitzendbureau Attract, Attract heeft vacatures in deze drie provincies en daarom heeft Mijnvakantiebaan.nl dat ook.

Waarom in de horeca werken?

Het werken in de horeca heeft veel voordelen zoals dat je ‘s avonds en in de weekenden kunt werken. Ook krijg je vaak in de horeca boven op je salaris nog fooi waardoor het vaak een goed betaalde bijbaan is. Als je zou willen kun je meestal veel uren maken want restaurants gaan vaak al ’s ochtends open en gaan vaak pas laat op de avond dicht.

Er wordt vaak gekeken naar horecawerk zoals bedienen, dat het werk is wat iedereen kan maar dat is zeker niet waar. Je moet tegen stres kunnen, snel kunnen schakelen, veel kunnen onthouden en dan ook nog gastvrij blijven. Verder moet je je goed in kunnen leven in de gast zodat je goed zijn/haar wensen kunt inschatten en de gast met een goed gevoel naar huis kunt laten gaan.

Een werkdag in de horeca is dus nooit hetzelfde en het is ook zeker een uitdaging om het werk op hoog niveau uit te kunnen voeren.

Wat zijn de werktijden en regels in de horeca?

Om te beginnen is het belangrijk om goede afspraken te maken met je werkgever over de uren die je wilt maken en de vakanties die je wilt. Natuurlijk wilt je werkgever je vaker inroosteren als het druk is en minder oproepen als het rustig is. Om te zorgen dat je een normale hoeveelheid uren maakt is er arbeidstijdenwet. Als je de regels over de werktijden en pauzes van jongeren wilt bekijken, kijk dan bij werktijden.

Waarom kiezen voor een horeca vacature op Mijnvakantiebaan.nl

Waarom zou je kiezen voor een horeca vacature op Mijnvakantiebaan.nl? Mijnvakantiebaan.nl werkt samen met Uitzendbureau Attract. Dit is een ervaren en professioneel uitzendbureau waarmee wij er samen met jou voor gaan zorgen dat jij hopelijk de perfecte bijbaan/vakantiebaan in de horeca gaat vinden.

Bijbanen Gelderland