teaser small

Bijbaan Ede

Werken in Ede

Kom je uit Ede of uit de omgeving van Ede? Vind dan hier verschillende en uitdagende bijbanen uit Ede. Zit er geen vacature bij die geschikt is voor jou? Dan zijn er nog genoeg andere beschikbare vacatures in de buurt van Ede. Bij alle vacatures van Mijnvakantiebaan.nl kun je er van uit gaan dat je terecht gaat komen bij een goed en veilig bedrijf.

Welke bijbanen zijn er allemaal in Ede?

Welke bijbanen zijn er allemaal in Ede? Op de site Mijnvakantiebaan.nl staan verschillende bijbanen in Ede, van horecamedewerker tot orderpicker. Wij willen ervoor zorgen dat erop Mijnvakantiebaan.nl voor iedereen een vacature op staat die bij hem/haar past. Dit proberen wij door zo veel mogelijk vacatures te verzamelen in verschillende vakgebieden.

Wat doet Mijnvakantiebaan.nl om jou te helpen?

Mijnvakantiebaan.nl zorgt ervoor dat bij elke vacature alle informatie vermeld staat die jij wilt weten over het werk dat je gaat doen. Hierdoor kom je niet voor verassingen te staan en weet je van te voren dingen als:’hoeveel uur in de week ga ik werken bij deze baan?’of ‘welk deel van de dag ben ik aan het werk?’. Door deze informatie heb je vaak ook snel door of je gaat solliciteren op de vacature of niet.

Op welke vakantiebaan kan je solliciteren?

In Ede zijn er veel bedrijven die misschien wel op zoek zijn naar jou! Er zijn veel bedrijven waarvan je zou denken dat je daar geen werk gaat vinden, bijvoorbeeld een bouwbedrijf of een bakkerij. Maar toch wordt ook hier vaak gezocht naar jongeren die vakantiewerk willen doen. Bij de vacatures op Mijnvakantiebaan.nl wordt er vermeld welke opleiding, welk niveau of welke cursussen er moeten zijn afgerond om voor de baan te solliciteren.

Echter is bij veel van de vakantiebanen je opleiding of het niveau dat je hebt gedaan niet erg belangrijk. Het gaat er meer om dat je enthousiast bent en laat zien dat je wilt werken. Doe dit bijvoorbeeld door na je eigen werk af te hebben, niet meteen te stoppen maar vraag of je nog iets kunt doen of iemand anders kunt helpen.

Woon je niet in de buurt van ede?

Woon je niet in de buurt van Ede en zit er wel een vacature bij die jou erg aanspreekt? Dat is in de meeste gevallen geen probleem! Dit, omdat Ede vanuit veel plaatsen gemakkelijk te bereizen is met het openbaarvervoer.

Waarom kiezen voor vakantiewerk van Mijnvakantiebaan.nl

Waarom zou je kiezen voor een vacature op Mijnvakantiebaan.nl? Mijnvakantiebaan.nl werkt samen met Uitzendbureau Attract. Dit is een ervaren en professioneel uitzendbureau waarmee wij er samen voor gaan zorgen dat jij hopelijk de perfecte bijbaan/vakantiebaan gaat vinden.

Vind hier je bijbaan!