teaser small

Bijbaan 15 jarige

15 jaar en een bijbaan?

Ben je 15 jaar en zoek je een bijbaantje? Dan willen wij als Mijnvakantiebaan.nl jou daar graag mee helpen! Mijnvakantiebaan.nl heeft verschillende vacatures voor jongeren zodat er hopelijk voor iedereen wat tussen zit. Natuurlijk mag je als je 15 jaar bent nog lang niet al het werk doen en zul je dus wel goed moeten kijken bij welke vacature je een serieuze kans maakt als je solliciteert.

Waarom kiezen voor een vacature van Mijnvakantiebaan?

Waarom zou je kiezen voor een vacature op Mijnvakantiebaan.nl? Mijnvakantiebaan.nl werkt samen met Uitzendbureau Attract. Dit is een ervaren en professioneel uitzendbureau waarmee wij er samen voor gaan zorgen dat jij hopelijk de perfecte bijbaan/vakantiebaan gaat vinden.

Hoe helpt Mijnvakantiebaan iemand van 15 jaar aan vakantiewerk?

Mijnvakantiebaan.nl zorgt ervoor dat er verschillende vacatures aangeboden worden, ook voor jongeren van 15 jaar. We doen ons best om goed te vermelden waarvoor de vacature is, zodat het snel zichtbaar is als je 15 jaar bent dat sommige vacatures niet voor jou geschikt zijn. Zoals koerier bijvoorbeeld, bij deze vacature is meteen zichtbaar dat je in bezit moet zijn van een rijbewijs en ouder dan 18 jaar moet zijn.

Wanneer werk je als 15 jarige?

Voor jongeren van 15 jaar zijn de uren die gaat werken natuurlijk vaak anders dan jongeren die 1 of 2 jaar ouder zijn. Er zijn voor 15 jarige strengere regels, bijvoorbeeld dat je na een schooldag nog maar 2 uur mag werken of dat je alleen tussen 7:00 en 19:00 mag werken. Wanneer en hoelang je werkt als 15 jarige kan dus anders zijn dan bij jongeren van een paar jaar ouder. Als je alle regels over werktijden van 15 jarige wilt weten kijk dan bij het kopje; werktijden, hier vind je alle regels over de werktijden van 15 jarige.

Wat voor soort werk kun je doen als 15 jarige?

Als 15 jarige mag je alleen nog maar licht en niet-industrieel werk doen, zoals bijvoorbeeld kranten rondbrengen, afwassen of vakkenvullen. Je hebt dus nog niet heel veel keuzes waaruit je kunt kiezen wat voor werk je gaat doen. Toch is het vaak erg goed voor je om alvast te gaan beginnen met werken. Niet alleen omdat je dan al je eigen geld verdiend maar ook omdat je dan al vroeg werkervaring opdoet en vaak veel leert van het omgaan met collega’s.

Vind hier je bijbaan!